Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την Courier Center σε όλη την Ελλάδα.

Η χρέωση είναι 3,5€ για τα μεταφορικά και υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής με κόστος 7€.

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής , ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,30€ (συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής).

  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας.

Άμεση παράδοση 1-2 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες εντός Αττικής και 2-3 ημέρες για παραγγελίες εκτός Αττικής, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

– Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.
– Σε δυσπρόσιτες περιοχές, ισχύει παράδοση 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρείας courier και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις για τα έξοδα πληρωμής:

1) Αντικαταβολή 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής της σε εσάς στον διανομέα (courier). Η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα.

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής , ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,30€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

2) PayPal 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας PayPal. Στο περιβάλλον της PayPal, ανακατευθείνεστε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

3) Πιστωτική Κάρτα 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Viva Payments.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

4) Τραπεζική Κατάθεση

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.