Μαθαίνω για τη φροντίδα των χειλιών μου!

Τα χείλη μας , όπως και το υπόλοιπο πρόσωπο, θέλουν την ανάλογη προσοχή!

Η επιδερμίδα γύρω από τα χείλη είναι λεπτή και μπορεί να παρατηρηθούν από νεαρή ηλικία λεπτές ρυτίδες, οι οποίες δημιουργούνται λόγω της έντονης κινητικότητας του μυός γύρω απ’ το στόμα.

Συχνά, μπορεί να αντιμετωπίζουμε αφυδατωμένα, ξηρά ή σκασμένα χείλη, φαινόμενα τα οποία οφείλονται στις αλλαγές του καιρού, στη διατροφή μας, ακόμα και στη συνήθεια μερικών να δαγκώνουν τα χείλη τους!

Για την υγιεινή όψη των χειλιών μας αρκεί η σωστή διατροφή και εμπλουτισμένη με λαχανικά, φρούτα και άφθονο νερό, όπως επίσης και η εβδομαδιαία ή καθημερινή του φροντίδα, όπως κάνουμε και με το υπόλοιπο πρόσωπο!

Κάνω ειδικό peeling χειλιών 1 με 2 φορές την εβδομάδα, στεγνώνω καλά τα χείλη μου και απλώνω ειδικό βάλσαμο για την ενυδάτωσή τους! Αν παρατηρώ αφυδάτωση, αποφεύγω τα προϊόντα με καμφορά και άλλα συστατικά που προκαλούν αίσθηση καύσους στην περιοχή!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κρέμα ματιών μου στην περιοχή γύρω από τα χείλη, κάνοντας κυκλικά μασάζ, γύρω από το στόμα, ώστε να αποτρέψω τις ρυτίδες ή να βελτιώσω την όψη των ήδη υπαρχόντων.

Σας προτείνουμε επιλεγμένα προϊόντα απολέπισης και ενυδάτωσης χειλιών, για να βρείτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.